Over Dianne

Dianne Sissing

Mijn naam is Dianne (GJG) Sissing- van der Meer (1958). Ik woon in Huissen. Getrouwd en moeder van 6 kinderen en trotse oma van 4 prachtige kleinkinderen.
Na de middelbare school heb ik de Opleiding voor Fysiotherapie te Enschede gedaan. Toen de Stichting Twentse Algemene Fysische Therapie Opleiding (S.T.A.F.T.O.) nu Saxion Hogeschool Enschede; fysiotherapie. Sinds 22-06-1979 ben ik bevoegd fysiotherapeut en sta geregistreerd onder BIG.nr. 39034440404.

Al vrij snel na het beëindigen van de opleiding ben ik mij gaan specialiseren in de Pre- en Postnatale Gezondheidszorg (certificaat KNGF) en ben gecertificeerd YVLO-ZwangerFit-trainer/coach.

Daarbij ben ik gecertificeerd Bekkentherapeut R|Th (Bekkenpijn-Röst opgeleide therapeute aan de zwangerschap gerelateerde bekkenklachten).

Bij mij kon je terecht voor behandelingen bij bekkenpijn maar ook voor cursussen rondom de zwangerschap en bevalling en voor de cursus babymassage.

Meer informatie over het product YVLO-ZwangerFit® is te lezen op www.YVLO.nl 
Kijk ook op ZwangerFit.nl

Per 01 jan. 2022 stop ik als fysiotherapeute, Bekkentherapie R|Th, ZwangerFit-HUISSEN-trainer/coach, Babymassagedocent.

Ook mijn deelname aan de Voorlichtingsavonden, die verzorgt worden door Verloskundigenpraktijk HUISSEN waar ik jarenlang het stukje over Zwangerschapscursussen, Preventie Voorkeurshouding zuigelingen en Informatie Huilgedrag zuigelingen heb verzorgt, worden waarschijnlijk per 01 jan. 2022 stopgezet.