Ledenvereniging Evean
ZwangerFit®HUISSEN - Evean

Ledenvereniging Evean – ZwangerFit®HUISSEN

Babymassage-HUISSEN

Ledenvereniging Evean – Babymassage-HUISSEN

Word lid van de Ledenvereniging Evean en ontdek de voordelen!

In dec. 2017 heb ik een contract getekend met de Stichting Evean Ledenvereniging. 

Deze Ledenvereniging biedt een groot aanbod aan diensten, nieuws en informatie, aantrekkelijke ledenkorting en is je gids in de wereld van wonen, zorg en welzijn.

Als lid krijg je producten en diensten gratis, met korting of met extra service. Een lidmaatschap kost slechts € 20,50 per kalenderjaar en biedt voor het hele huishouden toegang tot de producten en diensten van de Ledenvereniging. Reden genoeg om lid te worden!

De ledenvereniging heeft een uitgebreide eigen website, waar je alle informatie kunt vinden. Klik hier voor een link naar de producten, diensten en kortingen die de Ledenvereniging biedt voor (aanstaande)ouders, baby en kind.

  1. De Ledenvereniging geeft voor de eerste 50 deelneemsters aan de YVLO-ZwangerFit® € 25,- korting bij afname van ten minste 10 YVLO-ZwangerFit®lessen.
  2. De Ledenvereniging geeft voor de eerste 50 deelneemsters aan de cursus Shantala Babymassage € 10,- korting bij afname van 4 Babymassage-lessen.

Deze korting wordt, op vertoon van het bewijs van Lidmaatschap Ledenvereniging, op de, door mij te ontvangen, factuur van de YVLO-ZwangerFit® of babymassage in mindering gebracht. Ik, Dianne Sissing-van der Meer; YVLO-ZwangerFit® trainer-coach en Shantala Babymassage-docent, kan deze korting declareren bij de Ledenvereniging.

Andere voordelen die deze Ledenvereniging voor (aanstaande) ouders, baby en kind biedt zijn:

  1. BORSTKOLFHUUR; Probeer gratis een week de meest gebruiksvriendelijke borstkolf;  Symphony Medela. De gratis huur van de borstkolf kun je aanvragen via de ledenvereniging of de website van de website van De Kraamvogel, of de Kraamverzorgende van de Kraamvogel, of thuiszorgwinkels van Medipoint de webwinkel van Medipoint.
  2. BORSTVOEDING- EN KOLFSPREEKUUR; Tips en advies over borstvoeding en kolven. Gratis voor leden. Als lid krijg je gratis één huisbezoek van de lactatiekundige. Dat is inclusief twee consulten per e-mail of per telefoon ter waarde van € 170,-.

  3. KRAAMZORGARRANGEMENT; Extra uren kraamzorg voor of na de bevalling indien je Kraamzorg hebt afgenomen bij de Kraamvogel. Kies dan aanvullend voor het kraamzorgarrangement. Je krijgt dan extra zorg voor of na de bevalling of allebei. Het arrangement bestaat uit maximaal 12 uur aan extra zorg bovenop de kraamzorg die u al krijgt.

  4. En nog meer, zoals PREMACARE (extra ondersteuning bij het verzorgen van je te vroeg geboren kindje), EHBO-cursus BIJ BABY’S EN KINDEREN (leer hulp bieden bij ongelukken met baby’s en kinderen. Exclusief voor leden: 50% korting op de cursusprijs) en/of EHBO BIJ BABY’S EN KINDEREN HERHALINGOPVOEDINGSONDERSTEUNING (gratis drie gesprekken met een opvoeddeskundige). Lees meer op de website van de Ledenvereniging onder producten.

Op het Lidmaatschap Ledenvereniging zijn de volgende Algemene Voorwaarden klik hier van toepassing.

Lid worden? Vul hier het aanvraagformulier in!

Kraamzorg de Kraamvogel Arnhem

Kraamzorg de Kraamvogel Arnhem

 

Wie klant is van de Kraamvogel en lid van de Ledenvereniging van de zorgorganisaties Evean, Icare, Meander kan gratis of met korting gebruikmaken van producten en diensten speciaal bedoeld voor zwangeren en kersverse ouders.

Lees meer op Kraamzorg de Kraamvogel