Cursus YVLO-ZwangerFit®Huissen

Begeleiding en training van de vrouw tijdens haar zwangerschap en de periode daarna.

Zwanger? Gefeliciteerd! Zwanger zijn is Topsporten, bevallen een Topprestatie!

Naast informatie over zwangerschap, bevalling en moederschap wordt ook veel aandacht besteed aan fysieke training. Een optimale conditie zorgt immers voor preventie van onnodig ziekteverzuim, het voorkomen of beperken van rugklachten, bekkenproblematiek en incontinentie, een makkelijkere bevalling én een sneller herstel na de bevalling.

Per 01 jan. 2022 stop ik met de ZwangerFit-HUISSEN.

Na ruim 40 jaar, waarin ik heel veel zwangere vrouwen en hun partners heb moge begeleiden en voorbereiden op hun ouderschap, houd ik het voor gezien. Mijn nieuwe uitdaging HetBabyGoed vraagt te veel energie …

Ik ben zoekende naar een goede vervangster, maar dat is nog niet gelukt.

Aanmelden voor de ZwangerFit-HUISSEN is dus helaas niet meer mogelijk.

ZwangerFit® op Facebook