Beschikbare Draagdoeken / Babydragers

Al deze draagdoeken en Babydragers heb ik als demo-doeken.
Deze demo-doeken zijn (tijdelijk) te huur om uit te proberen of deze bij jou past.
Al deze draagdoeken / babydragers kun je via mijn webshop Mothercare4babies in jouw kleur en kwaliteit na keuze bestellen!

Een Babydrager na jou keuze eerst uitproberen? Dat kan! Lees meer...

Twijfel je welke Babydrager het beste bij je past?
Wil je graag eerst uitproberen of je met het draagsysteem na je keuze wel bevalt?

Je mag een draagsysteem na keuze huren om hier thuis mee te oefenen.

Maximaal 2 Babydraagdoeken. De huurduur spreken we samen af!
Je betaalt hiervoor wel borg (= mijn verkoopprijs; zie mijn webshop Mothercare4babies).

Deze borg minus € 7,50 per doek / per week krijg je terug wanneer je de Babydraagdoek(en) volledig en onbeschadigd terugbrengt.

Hoppediz NABACA

Hoppediz NABACA

De NABACA ; de ergonomische babydrager van Hoppediz (Soft Structured Carrier)

is een drager die je vanaf de geboorte tot in peuterleeftijd kunt gebruiken zonder dat je accessoires zoals verkleiners nodig hebt. Van de NABACA kun je een basis-set (zowel regulair als comfort) aanschaffen, maar kun je ook geheel zelf samenstellen door het rugpand (in 9 (!) verschillende designs) , de schouderbanden en de heupband (zowel in regulair = normaal als comfort = een maatje meer) los te bestellen.

De rugpanden zijn in 3 verschillende maten verkrijgbaar (S = maat 50 – 68 / M = maat 68 – 86 / L = maat 86 – 104) Elk pand kan gemakkelijk verwisseld worden door de heupband door de koker van het rugpand te schuiven en de schouderbanden aan het rugpand vast te klikken. Hierdoor groeit de drager met jouw kindje tot in de peutertijd mee.

Ook is deze drager binnenkort via mijn webshop verkrijgbaar, maar wil je deze drager nu al uitproberen en/of bestellen? Ik heb een demo-model! En bestellen kan via de e-mail! diannesissing@hetnet.nl

Alvast meer info? Kijk op Hoppediz – NABACA

   
Babylonia Flexia

Babylonia Flexia

De Flexia Babylonia; de ergonomische babydrager van Babylonia (Soft Structured Carrier)

is de enige drager die je vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd kunt gebruiken zonder dat je accessoires zoals verklein -of vergrootkussen nodig hebt. Hierdoor is de Babylonia Flexia de meest flexibele én gebruiksvriendelijke drager op de markt.

De drager wordt met 3 verschillende panden geleverd (0 – 3 mnd, 3 – 10 mnd, 10 mnd – 4 jr.) Elk pand kan gemakkelijk verwisseld worden door het gewoon in te ritsen. Hierdoor groeit de drager met jouw kindje mee. Door deze panden zijn geen complexe maataanpassingen nodig.

Door de innovatieve confectie van de drager, zit de baby altijd met de knietjes hoger dan de billen (M-houding) en wordt de rug perfect ondersteund terwijl de natuurlijke kromming wordt gerespecteerd.

De extra zachte schouderbanden, de ondersteunende heupband en het ademend organisch katoen zorgt dat ook de drager optimaal kan genieten van het plezier van dragen.

Specificaties:

  • 1 drager, 3 panden: rits eenvoudig de gepaste maat in je drage
  • Van 0 maanden tot 48 maanden (3.5 kg – 20 kg)
  • Geen zitverkleiner/vergroter nodig
  • Combidrager: buik, heup en rug
  • Ergonomische M-houding
  • Vervaardigd uit organisch katoen
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren: Soft Grey (zachtgrijs) & Deep Grey (donkergrijs)

   

De Bondolino Plus: one size; de ergonomische babydrager van Hoppediz (Soft Structured Carrier)
is een draagzak met klittenband op de heupband en lange schouderbanden die geknoopt worden.
Er worden geen gespen gebruikt waardoor de Bondolino automatisch op de juiste maat voor iedere drager is.
De Bondolino is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot ver in de peuterleeftijd (20 kg). Het zitje is te versmallen en verbreden waardoor het goed op maat te maken is.

De Bondolino is geschikt voor buik- en rugdragen, heeft een slaapkapje en de mogelijkheid om de heupband te vergroten door een tussenstuk te plaatsen. Van de Bondolino bestaat een zogenaamde ‘zomerversie’ (een dunnere variant die wat koeler is in de warmere maanden) en een popeline versie (een Bondolino’s niet gemaakt van draagdoekstof maar van een soepele, dunnere gladde katoen).

De Bondolino is geschikt voor kleine én grotere kindjes en is uitwisselbaar tussen ouders onderling zonder dat je er ook maar iets aan hoeft bij te stellen. Ideaal!

De Bondolino is via mijn webshop mothercare4babies te koop.
Ik heb de Bondoline London grijs-zwart als Leen-Bonbolino-babydrager.

Bondolino plus 13 voordelen

Hoppediz-geweven draagdoek Malmo rosé (bio)

Babylonia BB-Slen

BB-SLEN of Geweven draagdoek van Hoppediz
heel comfortabele geweven draagdoeken van 100% katoen en in heel veel kleuren. Ook in mooie Jacquard of met 30% linnen (Hoppediz) uitvoeringen. Zie mijn webshop mothercare4babies

De korte Babydraagdoek (260 cm) is beter bekend als de Slendang. Met 2 losse ronde ringen maak je van deze BB-SLEN eenvoudig een BB-SLING. Met deze draagdoek draag je een jonge baby in de boeddha-houding, in de kangoeroe-houding en een oudere baby in de heupzit. Zie ook de BB-SLING.

De langere Babydraagdoeken: de keuze tussen deze babydraagdoeken is afhankelijk van je eigen grootte en de manier waarop je je baby wenst te dragen. Voor de meesten zal een Draagdoek van  4.60 of 4.90 m (BB-SLEN) of 4.60 m  (Hoppediz) voldoende zijn. Met een draagdoek van 5.60 m (BB-Slen) of 5.40 m. (Hoppediz) kun je de baby volgens alle voorgestelde posities dragen.

Deze Babydraagdoeken van beide merken worden verkocht met een zeer uitvoerige en duidelijke gebruiksaanwijzing.

  

Draagdoeken consulten Arnhem

BB-SLING (Babylonia)
is een Slendang die je niet hoeft te knopen. Dankzij de twee aluminium ringen is de BB-SLING gemakkelijk verstelbaar.
Er zijn 2 varianten van de BB-SLING: gevoerd (zie bestellijst; gemarkeerd met een P van Padded ) of ongevoerd (Unpadded) aan het schouderdeel.

De BB-SLING is erg handig om je kindje in de kangoeroe-houding te dragen (direct na de geboorte)
en op de heup of rug … zelfs tot 3 à 4 jaar.

Er zijn ook nog andere houdingen mogelijk; alles wordt zeer uitvoerig en duidelijk beschreven in de gebruiksaanwijzing.

Babylonia BB-Tai

Hop-Tye amsterdam stone

BB-TAI of HOP-TYE Buckle of conversion
is een voorgevormde draagdoek en vindt zijn oorsprong als traditionele Aziatische babydrager (= Mei-Tai ). De draagdoek is gemakkelijk aan te doen en verstelbaar en is daardoor erg comfortabel zijn voor ouder en kind.
Met de BB-TAI of HOP-TYE heb je de keuze de baby te dragen op de buik, op de heup of op de rug. De BB-TAI of HOP-TYE is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot peuters en met een uitneembaar binnenbroekje is de BB-TAI ook geschikt voor kleine of premature baby’s. De HOP-TYE maak je passend d.m.v. diverse koorden in tunnels.

Verder zijn deze draagdoeken voorzien van een stoffen kapje waarmee een hoofdsteun te maken is om het hoofdje van slapende baby’s te ondersteunen. Ze zijn compact en erg licht en dus geschikt voor alle seizoenen. Ze bevatten geen toxische verfstoffen. En ze zijn geweven in een speciale techniek die ervoor zorgt dat de doek perfect zit op het lichaam van ouder en kind en kan gebruikt worden om ‘huid op huid’ te dragen en om borstvoeding te geven.

  

Tricot-slen.1

Tricot-Slen organic (Babylonia)
is een heerlijk zachte draagdoek gemaakt van 100% biologisch katoen. Ook in deze draagdoek kun je je baby op veel verschillende manieren kunt dragen, zowel in de boeddha-houding als rechtop. De manier van knopen is altijd nagenoeg
hetzelfde, je hoeft dus eigenlijk maar één knoopwijze te onthouden.

De speciale brei-techniek zorgt voor zeer beperkte rek in de lengte en dit zorgt voor een perfecte ondersteuning én optimaal comfort
Door de lichte stretch is hij ontzettend gemakkelijker in gebruik; een aanrader als je nog geen draagervaring hebt.
De Tricot-Slen is ongeveer 6 meter lang en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Nieuw De Tricot-Slen (Babylonia) Bamboo of de Tricot-Slen (Babylonia) Design

  

 

Tricot-slen-cool

De Tricot-Slen cool (Babylonia)

Van PET fles tot KOELE draagdoek.

Babylonia stelt een volledig nieuwe draagdoek voor: Super licht en heerlijk ‘cool’.
Gemaakt van Newlife™, een unieke technische ‘high performance’ vezel uit gerecycleerde PET-flessen

Deze draagdoek is vocht-regulerend en ademend dus heerlijk koel in de zomer en ook comfortabel in de winter.
De draagdoek is erg makkelijk aan te doen, vormt zich perfect naar jou en je kindje en weegt bijna niets en geeft toch de perfecte ondersteuning.

Deze Tricot-Slen is al verkrijgbaar 5 kleuren.

tricot-slen-coolbabyinnovationaward

Babylonia heeft sinds kort ook Tricot-Slens Design en Tricot-Slens Bamboo, Meer info volgt!