Over Dianne

Dianne Sissing

Mijn naam is Dianne (GJG) Sissing- van der Meer (1958). Ik woon in Huissen. Getrouwd en moeder van 6 kinderen. Na de middelbare school heb ik de Opleiding voor Fysiotherapie te Enschede gedaan. Toen de Stichting Twentse Algemene Fysische Therapie Opleiding (S.T.A.F.T.O.) nu Saxion Hogeschool Enschede; fysiotherapie. Sinds 22-06-1979 ben ik bevoegd fysiotherapeute en sta geregistreerd onder BIG.nr. 39034440404.

Al vrij snel na het beëindigen van de opleiding ben ik mij gaan specialiseren in de Pre- en Postnatale Gezondheidszorg. Bij mij kun je terecht voor cursussen rondom de zwangerschap en bevalling en voor de cursus babymassage.

Meer informatie over het product YVLO-ZwangerFit® is te lezen op www.YVLO.nl 
Kijk ook op www.YVLO.nl/nieuws.

Voor meer YVLO-ZwangerFit®docenten kijk op www.zwangerfitdocenten.nl
of op YVLO-ZwangerFit® – Kennisnetwerk/Intervisie/Kwaliteitsontwikkeling | zorgindebuurt.info.

Ik ben lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB), voorheen de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en Pre- en Postpartum Gezondheidszorg en de Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD).

Lid van het peripartum ketenzorgproject met Praktijk voor Verloskunde Lingewaard, Verloskundigenpraktijk Huissen, Kraamzorg Liemerscare en Kraamzorg Het Kraamnest.

Nieuw: Voorlichtingsavonden Verloskundige Huissen.
Verloskundigenpraktijk Huissen organiseert in samenwerking met 

  1. Kraamzorg Het Kraamnest,
  2. VGGM Jeugd GezondheidsZorg
  3. Kinderopvang Zonnekinderen
  4. YVLO-ZwangerFit®HUISSEN

Voorlichtingsavonden in gemeente Lingewaard-HUISSEN.
Tijdens deze avonden worden onderwerpen besproken als: Zwangerschap, Zwangerschapscursussen, Bevalling, Kraamzorg, Borstvoeding / Kunstvoeding, Voorkeurshoudingen / Babyhandling, Consultatiebureau en Kinderopvang.

Locatie: