Over Dianne

Dianne Sissing

Mijn naam is Dianne (GJG) Sissing- van der Meer (1958). Ik woon in Huissen. Getrouwd en moeder van 6 kinderen. Na de middelbare school heb ik de Opleiding voor Fysiotherapie te Enschede gedaan. Toen de Stichting Twentse Algemene Fysische Therapie Opleiding (S.T.A.F.T.O.) nu Saxion Hogeschool Enschede; fysiotherapie. Sinds 22-06-1979 ben ik bevoegd fysiotherapeute en sta geregistreerd onder BIG.nr. 39034440404.

Al vrij snel na het beëindigen van de opleiding ben ik mij gaan specialiseren in de Pre- en Postnatale Gezondheidszorg. Bij mij kun je terecht voor cursussen rondom de zwangerschap en bevalling en voor de cursus babymassage.

Meer informatie over het product (NVFB-) ZwangerFit® is te lezen op www.YVLO.nl 
Kijk ook op www.YVLO.nl/nieuws.

Voor meer NVFB-ZwangerFit®docenten kijk op www.zwangerfitdocenten.nl
of op YVLO-ZwangerFit® – Kennisnetwerk/Intervisie/Kwaliteitsontwikkeling | zorgindebuurt.info.

Ik ben lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en Pre- en Postpartum Gezondheidszorg (NVFB) en de Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD).

Lid van het peripartum ketenzorgproject met Praktijk voor Verloskunde Lingewaard, Verloskundigenpraktijk Huissen, Kraamzorg Liemerscare en Kraamzorg Het Kraamnest.


Nieuw: Voorlichtingsavonden Verloskundige Huissen.

Verloskundigenpraktijk Huissen organiseert in samenwerking met 

  1. Kraamzorg Het Kraamnest,
  2. Lactatiekundige Annelies van den Heuij,
  3. Kinderopvang Zonnekinderen
  4. YVLO-ZwangerFit®HUISSEN

voorlichtingsavonden in gemeente Lingewaard-HUISSEN. Deze voorlichtingsavonden gaan over zwangerschap, bevalling, voeding voor je baby, kraamzorg, fysiotherapie en kinderopvang.

Locatie: